Dymovnica Photo Smoke 90 zelená  1 ks Zväčšiť

Dymovnica Photo Smoke 90 zelená 1 ks

CLE7038G

   Nový produkt

Máte záujem o väčšie balenia?

1 CTN = 24ks

NEC = 28g

Viac detailov

1,75 € s DPH

Zatiaľ nikto nehodnotil tento produkt.

Tabuľka dát

Trvanie efektu 60 - 90 sek.
Farby efektov zelená
Objem výbušniny v m3 0,00066

Detaily

Farebná dymovnica na fotenie Photo Smoke 90 zelená

Farebné dymovnice Photo Smoke 90 sú špeciálne vyvinuté na fotenie. Tieto dymovnice prešli dlhým vývojom vo výrobe, aby bolo možné vytvoriť farebnú dymovnicu, ktorá bude mať nielen sýty farebný dym, ale budete ju môcť držať v ruke. Dymovnice do ruky sa vyvíjajú ťažšie kvôli tomu, že nesmú prskať, aby vám nespôsobili popáleniny. Napriek tomu aj tento typ dymovníc môže byť pri držaní horúci, preto ich odporúčame držať za vzdialenejší koniec od zápalnej šnúry.

Dymovnica Photo smoke 90 má efekt farebného dymu a používa sa výlučne v exteriéri. Pri používaní dymovníc nedochádza k zvukovému efektu, takže sa radia medzi tichú zábavnú pyrotechniku.

Dymovnica do ruky PHOTO SMOKE

Dymovnica s farebným efektom, navrhnutá špeciálne na fotenie. Dymovnice na fotenie sú veľmi žiadaným sortimentom, radi ich používate na svadobné fotenie, tematické fotky či reklamné fotky. Tieto dymovnice sú špeciálne vyvinuté tak, aby ste ich mohli držať v ruke. Dymovnicu odporúčame držať pri fotografovaní ďalej od horiaceho konca. Dymovnica na fotenie sa používa v exteriéri a pri dymení neprská ako iné dymovnice.

Obsah balenia zábavnej pyrotechniky:

Jedno balenie obsahuje 1 ručný dymový granát zelenej farby. Tieto farebné dymovnice dymia po dobu 1 minúta 40 sekúnd.

Pozrite si video farebnej dymovnice Photo Smoke zelenej farby:

Bezpečnosť zábavnej pyrotechniky:

Pri používaní zábavnej pyrotechniky vždy myslite vašu bezpečnosť a bezpečnosť vášho majetku. Dodržiavajte pokyny napísané v návode na použitie a s pyrotechnikou manipulujte opatrne. Zábavnú pyrotechniku skladujte s dôrazom na to, že ide o horľavý materiál. Nepoužívajte pyrotechniku po dobe exspirácie.

Rozmer produktu: 

Výška :12,5 cm

Kategória: P1

Hľadáte inú dymovnicu?

Pozrite si aj naše iné dymovnice na predaj. V našom internetovom obchode so zábavnou pyrotechnikou nájdete dymovnice v rôznych farbách a s rôznou dĺžkou trvania od 25 až do 80 sekúnd.

Hodnotenia produktu

Buďte prvý, kto ohodnotí tento produkt !