Ohňostroj Crazy clown 36r 25mm Zväčšiť

Ohňostroj Crazy clown 36r 25mm 1ks

CLE4033PL

   Nový produkt

Počet produktov na sklade: 54

Máte záujem o väčšie balenia?

1 CTN = 8 ks

NEC =370,8 g

Viac detailov

20,00 € s DPH

Tabuľka dát

Výška 18 cm
Šírka 15 cm
Hĺbka 18 cm
Hmotnosť 2,41 kg
Hmotnosť výbušniny v kg 0,37
Trvanie efektu 30 - 60 sek.
Výška efektu 25 m
Farby efektov kombinácia viacerých farieb
Počet rán 36 rán
Priemer ráží zábavnej pyrotechniky 25 mm
Smer výmetu zábavnej pyrotechniky zvislý nahor
Objem výbušniny v m3 0,006

Detaily

Kompaktný multiefektný ohňostroj Crazy clown

Chcete pripraviť niečo veľkolepé na oslavu narodenín, výročia či svadby? Kompaktné ohňostroje sú najvyhľadávanejšie hlavne počas vianočných sviatkov a osláv príchodu nového roka. Môžete ich však použiť aj pri príležitosti osláv iných špeciálnych udalostí ako sú narodeninové oslavy, svadby alebo firemné večierky.

Efekt zábavnej pyrotechniky Crazy clown

Kompaktný ohňostroj Crazy clown je sprevádzaný rôznymi viacfarebnými efektami. Tento ohňostroj vypáli do vzduchu 36 rán ráže 25 mm a celá show trvá 36 sekúnd. Vychutnajte si kontrast výraznej červenej a zelenej farby v spojení so zlatými iskrami. Určite Vás tiež očarí veľkolepé finále ohňostroja. Všetky efekty si môžete pozrieť aj v produktovom videu.

Pozrite si video ohňostroja Crazy clown:

"Upozornenie: Ohňostroje a zábavná pyrotechnika sa vyrábajú ručne. Čas trvania ohňostroja je preto iba orientačný, môže byť výrazne kratší ale aj dlhší. Každý ohňostroj je unikátny, preto nie je možné presne stanoviť dĺžku jeho trvania."

Bezpečnosť zábavnej pyrotechniky:

Pri používaní zábavnej pyrotechniky vždy myslite vašu bezpečnosť a bezpečnosť vášho majetku. Dodržiavajte pokyny napísané v návode na použitie a s pyrotechnikou manipulujte opatrne. Zábavnú pyrotechniku skladujte s dôrazom na to, že ide o horľavý materiál. Nepoužívajte pyrotechniku po dobe exspirácie.

Kategória: F2

Predaj zábavnej pyrotechniky kategórie F2 je povolený osobám nad 18 rokov. U nás nepotrebujete na kúpu ohňostroja počas roka žiadne špeciálne povolenia, stačí, ak spĺňate minimálne vekové požiadavky. Odpaľovanie tejto pyrotechniky počas roka si podľa zákona vyžaduje povolenie od príslušného miestneho úradu. Viac o odpaľovaní ohňostrojov počas roka si prečítajte v našom blogovom článku. 

Rozmer produktu:

Dĺžka : 18 cm

Výška : 15 cm

Šírka : 18 cm

Hľadáte iný ohňostroj?

Pozrite si všetky ohňostroje v našej ponuke. V našom internetovom obchode so zábavnou pyrotechnikou nájdete širokú ponuku ohňostrojov rôznej dĺžky trvania s rôznym efektom za najlepšie ceny.

Hodnotenia produktu
Od (Sučany, Slovakia) dňa  10 Jan 2023 (Ohňostroj Crazy clown 36r 25mm 1ks) :
(5/5
Zákazník hodnotil produkt len hviezdičkami a nenapísal žiadny komentár
Od (Szeged, Slovakia) dňa  22 Jun 2022 (Ohňostroj Crazy clown 36r 25mm 1ks) :
(5/5
Zákazník hodnotil produkt len hviezdičkami a nenapísal žiadny komentár