Spievajúci kvet - pyrotechnika pre deti Zväčšiť

Spievajúci kvet / detská pyrotechnika

SRL05

   Nový produkt

Tento produkt už nie je dostupný

3,70 € s DPH

Zatiaľ nikto nehodnotil tento produkt.

Detaily

Interiérová fontána – Spievajúci kvet

Interiérová fontána s melódiou je ideálnym spestrením každej narodeninovej oslavy. Táto zábavná pyrotechnika je určená na použitie v interiéri. Oslávte vaše narodeniny a narodeniny vašich blízkych vo veľkom štýle.

Táto fontána prekvapí každého malého oslávenca jedinečným efektom, ktorý kombinuje vlastnosti interiérovej fontány a sviečok. Skvelo vymyslený doplnok na každú oslavu. Po rozbalení osadíte Spievajúci kvet na tortu, kde bude pôsobiť ako zatvorený puk kvetu. Po zapálení fontánovej časti sa kvet rozvinie, pričom okrem fontány sa naraz rozsvietia aj malé sviečky na lupeňoch otvoreného kvetu, ktoré sa budú točiť dookola za zvuku melódie. Tento krásny a štýlový kvet nesmie chýbať na žiadnej torte! 

Obsah balenia zábavnej pyrotechniky:

Jedno balenie obsahuje 1 kus interiérovej fontány Spievajúceho kvetu. Fontána obsahuje horiace a točiace sa sviečky. Efekt tejto interiérovej fontány je doplnený melódiou.

Pozrite si video: 

Bezpečnosť zábavnej pyrotechniky:

Pri používaní zábavnej pyrotechniky vždy myslite vašu bezpečnosť a bezpečnosť vášho majetku. Dodržiavajte pokyny napísané v návode na použitie a s pyrotechnikou manipulujte opatrne. Zábavnú pyrotechniku skladujte s dôrazom na to, že ide o horľavý materiál. Nepoužívajte pyrotechniku po dobe exspirácie.

Kategória: F1

Zábavnú pyrotechniku kategórie 1 je povolené predávať osobám starším ako 15 rokov. Táto kategória pyrotechniky sa môže predávať a používať bez povolení počas celého roka, a tak si môžete Spievajúcim kvetom spestriť akúkoľvek oslavu. 

Hľadáte inú detskú zábavnú pyrotechniku?

Pozrite si všetky produkty v našej ponuke. V našom internetovom obchode nájdete širokú ponuku detskej zábavnej pyrotechniky, ktorú si môžete objednať počas celého roka. Potešte každého malého priaznivca pyrotechniky!

Hodnotenia produktu

Buďte prvý, kto ohodnotí tento produkt !

Video

src="https://www.youtube-nocookie.com/embed/C3bGm_eBGyQ?rel=0&showinfo=0enablejsapi=1&origin=https://www.pyroweb.sk/&loop=1&vq=hd720p60"