Blog

Ohňostroj cez rok? Stačí, ak si podáte žiadosť...
15.09.2022

Ohňostroj cez rok? Stačí, ak si podáte žiadosť...

Chystáte oslavu, párty, svadbu a vedeli by ste si predstaviť ako zlatý klinec večera ohňostroj? Stretávate sa s mýtom, že zábavná pyrotechnika počas roka nie je povolená a vďaka tomu ste už pomaly ohňostroje zaradili len na svoj silvestrovský program? Vedeli ste, že krásny ohňostroj si pokojne môžete dopriať aj počas roka? Stačí mať povolenie…
Použitie a nákup pyrotechniky cez rok
05.06.2024

Použitie a nákup pyrotechniky cez rok

Často sa stretávame s otázkou, ako je to s používaním zábavnej pyrotechniky a ohňostroja mimo Silvestra. Je vôbec možné nakúpiť pyrotechniku legálne aj počas roka? A ako je to s použitím pyrotechniky počas roka? V médiách sa stále hovorí o zákaze používania pyrotechniky, niektoré mestá sa vzdali silvestrovských ohňostrojov… Ako sa teda vyznať v tom celom, keď si chcete vychutnať ohňostroj aj počas roka?

Ohňostroj a pyrotechnika na svadbu
05.06.2024

Ohňostroj a pyrotechnika na svadbu

Proticovidové opatrenia sa uvoľňujú, opäť sa dostávame do normálu, znovu sa stretávame s tým, že sa v plnom prúde plánujú svadby a väčšie hostiny. Ste medzi tými, ktorí plánujú svadbu, alebo chcete prekvapiť svojich blízkych, ktorí si čoskoro povedia svoje “áno”? Potom čítajte ďalej, pripravili sme pre vás zhrnutie toho, aká zábavná pyrotechnika by mohla spestriť tento veľký deň. Povedzme si narovinu, svadbu máte len raz, naplánujte si ju preto vo veľkom štýle, aby ste mali na čo spomínať!

Najdôležitejšie novinky priamo na váš email

Získajte zaujímavé informácie vždy medzi prvými

Vaše osobné údaje (email) budeme spracovávať len za týmto účelom v súlade s platnou legislatívou a zásadami ochrany osobných údajov. Súhlas potvrdíte kliknutím na odkaz, ktorý vám pošleme na váš email. Súhlas môžete kedykoľvek odvolať písomne, emailom alebo kliknutím na odkaz z ktoréhokoľvek informačného emailu.